Referencer

Vi var løbet sur i en hverdag med dine børn og mine børn, arbejde, fritidsinteresser og familie. Vi fik hjælp til at se på det hele sammen med en udenforstående, der så nogle ting som vi slet ikke selv havde tænkt på. Vi har ikke fortrudt at vi valgte Sara

Janne og Michael

Jeg brugte Sara i forbindelse med udfordringer på studiet som følge af eftervirkningerne af en depression.

For mig var Sara lyttende og forstående, og fik givet mig et overblik. Samtidig afklarede forløbet hos Sara en del spørgsmål for mig, ligesom at det efter forløbet var klart, hvor små ting, der kunne gøre en kæmpe forskel for min velvære.

Jeg har intet at sammenligne med, men forløbet hos Sara var for mig en rigtig god oplevelse.

Jeg er kommet hos Sara i forbindelse med personlig udvikling. Sara er dygtig til at lytte og er en fantastisk sparringspartner til selvforståelse. Hun formår at skabe et trygt og roligt rum, hvor der er god plads til fordybelse, eftertænksomhed og til at mærke sig selv. Jeg kan varmt anbefale Sara.

Jeg kontaktede Sara da jeg havde brug for sparring og afklaring omkring mit arbejdsliv. Jeg søgte nye udfordringer, og havde brug for et skub i ryggen til at komme videre med min jobsøgning.
 

Sara er en yderst kompetent og empatisk samtalepartner, og vores samtale hjalp mig til at se mine udfordringer og ambitioner på nye måder. Umiddelbart efter samtalen søgte jeg et nyt og spændende job, og i den forbindelse sendte jeg mit ansøgningsmateriale til Sara.

 

Sara var hurtig til at svare tilbage med en række skarpe og fagligt præcise kommentarer, der løftede både min ansøgning og mit CV langt over sit foregående niveau.Sara skal derfor have min varmeste anbefaling.


Cand.Mag. Pæd. Psyk. Thomas Mørch

Jeg har i mange år rådgivet og interveneret ift. sårbare familier og børn. Jeg lægger barrieren ret højt, det skal være i orden, det jeg kommer med! Jeg er derfor også meget kræsen med den supervision jeg selv modtager.

 

Jeg er så heldig at være i et forløb med Sara Vafai-Blom, hvor jeg har stor glæde af hendes kompetencer. Jeg modtager rådgivning og supervision fra Sara, både til mine faglige og private forehavender.

 

Saras meget høje og kompetente faglige niveau spiller perfekt sammen med hendes personlige egenskaber, hvilket er i særklasse, og giver et enestående udbytte, til klarhed, gennemslagskraft, evaluering, eftertænksomhed og en retning, alt efter hvad mit behov er. Saras indlevelse og meget kærlige måde at bevidstgøre faktorer er helende og meget givende.

Jeg kan med glæde give Sara Vafai de allerbedste anbefalinger, men det slår blot ikke helt til, Sara er unik. Glæd dig til interaktion med Sara!"

Cand.pæd. i pædagogisk psykologi, samt Cand. merc. Birgitte Leth

Jeg går altid fra Sara med følelsen af et meget kvalificeret med- og modspil. Ofte med nye ideer og vinkler på mine egne tanker og mod på at fortsætte mine egne veje.

 

Hun summer af udvikling på en rolig og velafbalanceret måde - og formår at vise både rummelighed og stor forståelse for de udfordringer jeg kommer med. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til at opsøge Sara, hvad enten du søger indad, eller trænger til et skub i livet eller karrieren.

 

Ergoterapeut Pernille Hanegård

Jeg kan på det varmeste anbefale at deltage i meditation hos Sara. Vi har mediteret både gående og siddende, og der har været en god afveksling i øvelserne. Man kan tydeligt mærke, at Sara har mange års personlig erfaring med meditation. Hun er derudover en dygtig formidler og i stand til at dele ud af sin viden og indsigt, så man også som nybegynder bliver mødt og støttet i sit arbejde med øvelserne.

 

Hver enkelt deltager får særskilt og personlig feedback, som gør at alle får noget med sig. Deltagelsen i gruppen har givet mig en mere rummelig og tålmodig indstilling i hverdagen, en større fleksibilitet rent mentalt og mere balance. Sara er tålmodig og har en stor ro og varme, hun har formået at give mig feedback som jeg virkelig kan bruge på de temaer som jeg arbejder med.

Psykolog Stine Reintoft

Sara er en virkelig behagelig livserfaren psykoterapeut og mentor, som har støttet mig i nogle svære valg. Hun er åben og lydhør i sin supervision, når man har behov for at tale om personlige erindringer og  oplevelser, som hun giver hjælp til at undersøge og reflektere over.

 

I meditationsgruppen skaber hun et varieret forløb af forskellige meditationsøvelser og samtaleudvekslinger, som er både vedkommende og effektfulde. I en omsorgsfuld atmosfære guider hun blidt og fortroligt én igennem meditationen, så man aldrig farer vild og altid føler sig på sikker grund i øvelsen.

 

Kenn Døngart

Meditationsgruppen har givet mig en større selvindsigt og ro i en tryg ramme hos en meget dygtig underviser - og det at bevæge sig ind i meditation med andre åbne og interesserede mennesker var en gave i sig selv.

Louise Ascanius

Jeg har deltaget i Saras meditationsworkshops i efteråret 2016 og glæder mig til også at være med i foråret 2017. Sara har en formidabel evne til at skabe en rolig, meditativ stemning omkring sig og som deltager oplever man at blive rigtig godt vejledt i de enkelte meditationsøvelser. Efter 5 timers workshop går man hjem med en følelse af ro i sindet og med nogle gode værktøjer til at komme i gang med selvpraksis.


Kan varmt anbefales.


Hilsen Lisbeth

Jeg fik Sara anbefalet af en anden psykolog og har haft meget stor glæde af et forløb, hvor jeg bla. lærte forskellige meditationer, som jeg bruger jævnligt. Healingen var en dejlig oplevelse - ren balsam for kroppen. Sara har mine varmeste anbefalinger.

Psykolog, Birgitte Sølvstein

Jeg har i løbet af 2016 gået i et forløb os Sara. Jeg har fået hjælp til noget angst, som jeg havde kæmpet med i et årstid. Jeg har fået nogle teknikker, og jeg er blevet klar over, hvor vigtigt det er, at jeg ikke gør, hvad andre synes, at jeg skal gøre. Jeg har været glad for at gå hos Sara, og det har hjulpet mig meget.

Lene 18 år

 
 

Psykoterapeut Sara Vafai-Blom

 

Isafjordvej 16, Trekroner, Roskilde.

Også samtaler online

Tlf. 30 64 16 12  Mobilpay: 306649

mail: sara@saravafaiblom.com

Linkedin

Sara Vafai-Blom på LinkedIn