Parterapi Sara Vafai-Blom.png

Parterapi Roskilde
Også parterapi online

Parsamtaler

Ofte møder jeg par, der befinder sig i stor smerte og håbløshed. Måske har I det også sådan? Måske har I det sådan, at I gerne vil hinanden, og længes efter at have det trygt sammen, men konstant virvles ind i situationer, hvor I ender det samme ukonstruktive sted?

Forandring er muligt

Det er min erfaring, at det kan ændres. At det er muligt at nå til bunds i den smerte, man er kommet til at tilføje hinanden, og skabe en tryg og omsorgsfuld atmosfære, der giver plads til begge parter.

Med parterapi kan I få en bedre forståelse for hinanden, og de dynamikker, der har taget styringen i jeres parforhold. I får redskaber til bedrekommunikation, og en mulighed for at bryde de dårlige mønstre, der udgør en barriere for, at I får god kontakt.

Ring hvis I har behov for akut parterapi

Utroskab

Der er mange grunde til utroskab i parforhold. Det eneste, der er helt sikkert er, at det efterlader stor smerte. Hvis begge partnere er parat til at arbejde med parforholdet, er der imidlertid meget fine muligheder for at komme videre. Jeg har stor erfaring i at arbejde med par, der er ramt af utroskab. Jeg hjælper jer med at tale om det svære, og heale sårene. I kan læse mere om parterapi og utroskab, men inden I gør det, vil jeg sige, at en af de meget vigtige ting er, at de løgne, der ofte har været forbundet med utroskaben, som regel er noget af det, der er meget vanskeligt at acceptere. Vær derfor opmærksom på ikke at skabe flere løgne.

Dårlig kommunikation

Når evindelige skænderier, dårlig kommunikation og manglende nærvær fylder for meget i hverdagen, bliver kærligheden ofte væk, og erstattes af håbløshed og magtesløshed. Der kan være behov for at få hjælp til at at genfinde kontakten og respekt, tryghed, og accept, som de fleste værdsætter og længes efter.

Parterapi er f.eks. en hjælp for par, der har været sammen i mange år, og oplever, at der er mønstre, der skal brydes. Parterapi er også en hjælp for nyere parforhold, hvor usikkerhed og misforståelser er ved at slå rod.

I kan læse mere om kommunikationsproblemer i parforhold på min blok.

Parforholdet skal vedligeholdes ligesom bilen

Når der er problemer i parforholdet kan man som regel bedst få øje på de ting den anden skal gøre anderledes, men når man skal arbejde med problemer i parforholdet, skal man være parat til også at kigge på sig selv. Parterapi kan ofte føre til, at partnerne får øje på hinandens gode intentioner og bestræbelser. Ofte får partnerne også et bedre blik for, hvordan de selv kan tage ansvar for nogle ting, der kan forbedre parforholdet. 

Et parterapeutisk samtaleforløb er en rejse ind i noget nyt. Man får ikke får det gamle parforhold tilbage, men et nyt, der har flere nuancer, og ofte også er stærkere.

Et parterapeutisk forløb kan også resultere i, at I beslutter jer for at opløse parforholdet. Det er min erfaring, at parsamtalerne hjælper til, at ryde tvivl af vejen, og til at bruddet kan foregå på en mere konstruktiv måde.

Parterapeut Sara Vafai-Blom

Andre siger:

 

"Vi er et ægtepar, der nærmer os sølvbryllupsalderen. Vores ægteskab havde mistet nærheden og nærværet. 
Samtalerne med Sara har reddet vores ægteskab. Vi har nu opnået den nærhed og samhørighed, som vi har savnet i mange år. 
Sara har fået os til at se de negative mønstre, som prægede vores ægteskab. Hvordan vi triggede hinanden og dermed skabt konflikter og misforståelser. Vi har lært, hvordan vi kan forbedre vores kommunikation, så den nu er anerkende og konstruktiv. 
Udover at have lært meget om hinanden, har vi også lært meget om os selv. 

Andre par, hvis ægteskab er gået i hårdknude, kan vi virkelig anbefale at bruge Sara.

Lisa og Michael"

"Har kun rosende ord tilovers for Sara. Har både været der i parterapi, hvor hun på halvanden time fandt vores destruktive cirkel og den stoppede fra den dag vi gik derfra.
Har været der alene også hvor hun fandt mine egne styrker frem på bedste vis.
Hun er så dygtig og er så god til at spotte hvad kernen i problemet er og hvordan man evt kan løse det.

Marie Louise Eriksen"

"Vi havde været gift i 10 år, da vi besluttede at prøve parterapi. Vi havde igennem alle årene haft mange skænderier og problemer. Vi følte os trygge fordi Sara udviste stor empati. Vi har fået en tillidsfuld kommunikation igen, og det har vist sig at være alfa og omega for os. Når bare vi kan tale sammen på en måde, hvor vi faktisk lytter til hinanden, så kommer vi ikke ind i de gamle mønstre. Vi kan varmt anbefale Sara.

Kærlig hilsen

Niels og Anette Hansen"

Se en lille tegnefilm om de 

mønstre, som man kan arbejde

med i parterapi.

Filmen er 11 min. lang og på engelsk.

Vi var løbet sur i en hverdag med dine børn og mine børn, arbejde, fritidsinteresser og familie. Vi fik hjælp til at se på det hele sammen med en udenforstående, der så nogle ting som vi slet ikke selv havde tænkt på. Vi har ikke fortrudt at vi valgte Sara

Janne og Michael

I parterapien arbejder jeg bl.a. emotionsfokuseret, neuroaffektivt  og narrativt.

I kan læse mere om min baggrund

Kontakt mig, hvis I vil høre mere:

Tlf. 30 64 16 12 Mobilpay 306649

Email: ​sara@saravafaiblom.com

Sted: Trekroner, Roskilde.  I finder flere oplysninger om, hvordan I finder vej her.

Parsamtaler koster 1400 kr. og varer ca. 1. og 30 min. 

Tilbud: Betal for 3 gange og få den 4. gratis

 

Ring, hvis I har brug for en akuttid, så finder vi ud af noget

Hvis I begge er på SU eller lignende, er prisen 1000 kr. Hvis den ene af jer er på SU eller lignende, er prisen 1200 kr.

Afbud kan senest ske kl. 8 samme dag.

Jeg modtager løbende supervision.

Der er mere praktisk information at hente her.

Psykoterapeut Sara Vafai-Blom

 

Isafjordvej 16, Trekroner, Roskilde.

Også samtaler online

Tlf. 30 64 16 12  Mobilpay: 306649

mail: sara@saravafaiblom.com